Másodlagos menü

Szállítási Feltételek

Szállítási díjak:

 

A csomagokat a GLS futárszolgálattal juttatjuk el Vásárlóinkhoz.

A szállítási díj egységesen az egész ország területén: 3500Ft

50.000Ft feletti rendelés esetén a szállítás INGYENES!

 

Amennyiben extrém méretű illetve értékű a megrendelt termék, úgy a szállítási költség változhat. Ebben az esetben írásban, vagy telefonon tájékoztatjuk a Vásárlót.

 

Utánvétes megrendeléseket csak 90.000 Ft-ig áll módunkban teljesíteni. Ezen összeg felett csak előre utalás lehetséges.

 

Szállítási határidő:

 

Amennyiben a termék "Raktáron" státuszban van, és hétköznapokon 14:00-ig megtörténik a megrendelés, akkor a termék a következő munkanapon érkezik üzletünkbe. Tehát ez esetben a megrendelés másnapján (vagy, ha a megrendelés hétvégére vagy ünnepnapra esik, akkor a következő munkanapon) már személyesen átvehető a termék (mindenképp meg kell várni az értesítést, amit vagy e-mailben, vagy SMS-ben küldünk), illetve utánvét esetén aznap adjuk át a GLS futárszolgálatnak. A GLS futárszolgálat az átadást követő munkanapon kézbesíti a csomagot.

 

A 14:00 után leadott megrendelések a megrendelést követő második munkanapon érkeznek üzletünkbe, és aznap tudjuk átadni a GLS futárnak. A termék melletti "Rendelhető" státusz azt jelzi, hogy a nagyker nem tart készletet az adott termékből, csak megrendeléskor szállítja azt a disztribútortól. Ebben az esetben 2 - 3, néhány esetben akár 4 -7 munkanappal is eltolódhat a termék üzletbe való érkezésének ideje.

 

Előre utalás esetén a számla kiegyenlítését követően adjuk át a megrendelt terméket a GLS futárnak.