Másodlagos menü

Blogok

Turbó gépek

Turbózzák fel a régi gépem…

Igen, gyakran halljuk ezt a mondatot tőletek, mikor javításra hozzátok szeretett asztali vagy laptopotokat.  Ideje ki veséznünk, hogy mit is tehet prémium szervizünk ilyen esetben, hogy mikor hazaviszitek a „jószágot” valóban érezzétek a különbséget, kezdjünk is bele.

 

Author: zedspeirs / Comments: 0 / Tags: / Read More →
Teamspeak Webadmin

Oktató segédlet

A napokban ismét felmerült a kérdés miszerint, nem található meg a leírásunk a Teamspeak 3 bérlőknek, a webadmin felület használatáról. Ennek sajnos rajtunk kívülálló oka van, hiszen ahova eredetileg feltöltöttük nektek a videót, azt valami ok folytán törölték, így nem láthatjátok azt. A videó anno, live adás rögzített videója volt, így offline módban nem tároltuk, pótolni ezért nem tudjuk. Természetesen fogunk új videót rögzíteni, amit felteszünk Youtube csatornánkra, és így meg tudjátok újra nézni azt.

Author: zedspeirs / Comments: 0 / Tags: / Read More →
Offroad youtube csatorna

Off-Road Csatorna

A hetekben igen aktívak voltunk a video blog részlegen, ahol számos témával foglalkoztunk, mint azt korábban is említettük már, ez a blog sorozat nem átlagos témákkal foglalkozik, kifejezetten azokra a témákra „fekszünk rá” amiről sokan nem szívesen beszélnek. Volt szó a mai trendekről, hogyan keresünk manapság állást, vagy éppen milyen is a jelenlegi piac.  Nem szaporítom, a szavakat beszéljen inkább a csatorna helyettem, íme, az Off-Road blog sorozat:

 

Author: zedspeirs / Comments: 1 / Tags: / Read More →
Vlog Bejegyzés

Közeledik a második felvonás

Ahogy azt ígértem korábban, a jövőben egyre gyakrabban olvashattok blog bejegyzéseket, és már dolgozom is az új video blogon, ahol rendhagyóan most egy játékot fogok bemutatni. A videó várhatóan szerda magasságában lesz posztolva az oldalra, addig is egy kis ízelítő a játékról.  A játék alapjában véve egy ingyenes II. világháborúban játszódó mmo fps. Jelenleg böngészőből induló játékról beszélünk, és még javában fejlesztési stádiumban van, de a későbbiekben a steam rendszerébe fogják integrálni.

 

 

 

Author: zedspeirs / Comments: 0 / Tags: / Read More →
Blogsorozat Tutorial

Teamspeak 3 szerverünk webadmin felülete

Üdv mindenkinek!

 

Korábban beszámoltam arról, hogy hamarosan weboldalunkon lesz blog vezetés is, ahol hasznos tanácsokkal, Tech hírekkel, vagy egyéb az informatikából érdekes dolgokkal fogok foglalkozni, videó bemutatót készíteni stb. stb. Nem is akarok erről sokat regélni, mindjárt vágjunk is bele, első körben kicsit maradjunk a zed-systems témába, hiszen, sokan kérdeztétek hogyan lehet használni a TeamSpeak 3 webadmint, és tény, hogy a neten sem írnak erről túl sokat, illetve amit meglehet lelni, az pedig angol nyelvű, szóval ez következik most.

Author: zedspeirs / Comments: 1 / Tags: / Read More →