Másodlagos menü

Webfejlesztés

Webfejlesztés

Weboldalkészítés az ön vagy cége profit növekedéséért

Csak gondoljuk végig.

A mai számítástechnikától zsúfolt világunkban, tapasztalatunk és partnereink visszajelzése alapján is elmondhatjuk az emberek nagy része a számítógép előtt ülve (Google keresés, Facebook) látják meg azokat a termékeket vagy szolgáltatásokat, amire szükségük van, pont ez az oka annak, hogy a papír alapú hirdetéseket egyre kevesebben veszik igénybe. Mivel a Google „ingyenesen hirdet” minket annak a csoportnak, akik ténylegesen minket is keresnek, ha áldozunk arra, hogy több szempontnak is megfelelő weboldalunk legyen.

 

A jó weboldal sose rossz.

Egy weboldalnak a legfőbb feladata a profit termelés. Ennek a legfőbb feltételei:

  • Tartalmilag és kinézetileg is elmondja, mivel foglalkozik ön vagy cége
  • Letisztult a weboldalunk megjelenése
  • Tartalmilag rendezett
  • Ügyfelek által könnyen kezelhető
  • Folyamatosan frissítve újdonságokkal.

A mi cégünk által készített weboldalakat egyedileg önnek vagy cégének készítjük, nem rakunk bele zavaró hanghatásokat a menürendszerbe, háttérzenét vagy túlzott animációkat, mert ezek a weboldal többszöri látogatása után már idegesítővé válhatnak és ezzel csak ügyfeleket veszíthet.
A letisztult formákban és színösszeállításokban hiszünk, mert így az ön ügyfeleinek is megmarad a gondolataiban, amit olvasott és nem csak a zavaró tényezők vonták el a figyelmét.

Többször is egyeztetünk önnel az elképzeléseiről így garantáltan is azt kapja, amit szeretne, hiszen a weboldal mára nélkülözhetetlen szolgáltatás, mint vállalkozóknak, mint cégeknek.  

A weboldalkészítés nem csupán szükséges kiadás, hanem befektetés, amely valódi profitot valamint nagyobb ügyfélkört termel a tulajdonosának mert nem elég csupán megjelenni az interneten, meg találhatóvá is kell válni a potenciális ügyfeleink számára. A weboldalkészítés befektetés ahhoz, hogy honlapja bevételt termelő értékesítési csatornává váljon.

 

 

Miért mi?

Cégünk teljesítményét, weboldal készítési munkáink kiemelkedően magas színvonalát, valamint a weboldal készítés területén eddig elért eredményeinket, a felmutatott nemzetközi referenciáink és elégedett ügyfeleink tükrözik a leginkább. Nálunk nem az a fontos, hogy gyors és nem megfelelő munkát végezzünk, hanem hogy az ügyfelünket a lehető legtovább minőségien szolgálja ki weboldala.

Mivel nem csak az internetes megjelenésünk a fontos, így ha szükséges önnek vagy cégének a megbízható, későbbiekben jól működő weboldal, háttérben továbbra is segítjük ezzel is további profitot termelve önnek.

 

Hogyan kezdjünk neki?

Email-en vagy akár telefonon megkereshet minket weboldalkészítéssel kapcsolatban és amennyiben szükséges személyes megbeszélési időpontot is egyeztetünk az önök irodájában.

A felmért igényeket követően, részletes árajánlatot készítünk ön részére a weboldal készítés várható költségeiről, legyen szó akár webdesign, vagy egyedi weboldalkészítés tervezetről vagy csak webshop bérleti szerződésről.

 

 

Megrendelés és átadás.

Megállapodás esetén a weboldalról látványtervet készítünk, aminek az elkészítési ideje 2-3 hetet vesz igénybe.

Ha elfogadja a látványtervet és kiválasztotta a weboldalának a címét, átadjuk önnek az igénylőlapot, amin a tárhelyet és a hozzátartozó webcímet rendeli meg, valamint az ezen adatok alapján kiállított számlát.

Amint a webcím, tárhely és a weboldalkészítésének összegét kifizette, elkezdjük a weboldal készítését, látványterv alapján a kinézet véglegesítését, szöveges illetve képi tartalmak feltöltését (amennyiben ezt részünkre átadta), majd a kiegészítő modulok a weboldalhoz igazítása után átadjuk önnek a weboldalt.

A teljes folyamat általánosságban egy- másfél hónapot vesz igényben, de ez eltérhet a megrendelt weboldal kialakításától függően.

 

 

Weboldal a későbbiekben…

Nagyon sok weboldal „készítő” cég az első lépéseknél az ügyfelet nagy lelkesedéssel és segítőkészen szolgálja, viszont ahogy az oldal elkészült és az ügyfél is elégedett a kapcsolat megszakad. Ebben csak az a rossz, hogy így a különböző tartalmi, vagy programozási hibák nem lesznek kijavítva és nem kell sok idő ahhoz, hogy a weblap rossz fényt vessen az ügyfélre.

Mi nem csak weboldalukat tervezzük meg az önök elképzelése alapján, hanem karbantartási szerződésünk alapján az utólagosan felmerülő hibákat is folyamatosan figyeljük, és amint lehet, javítjuk a háttérben, úgy hogy ön vagy cége ebből legtöbb esetben szinte sem vesz észre.

Karbantartási ajánlataink széles skáláját kínáljuk ön vagy cége részére, hiszen minden terület más és más gyakorisággal kívánja módosítani weboldala vagy weboldalai felületeit.

 

 

Web Referencia 1 Web Referencia 2 Web Referencia 3 Web Referencia 4

 

 

Keresőoptimalizálás avagy, hogy találnak ránk az ügyfelek.

 

Miért fontos a keresőoptimalizálás? Egy weboldal üzemeltetése akkor mondaható sikeresnek, ha azt azok az internet felhasználók látogatják, akiknek szántuk azt.

 A keresőoptimalizálás az egyik legköltséghatékonyabb és a legtöbb "értékes" látogatót, tehát potenciális ügyfelet generáló, látogatottság növelési módszer. A látogatottság növelés, keresőmarketing olyan tevékenység, melynek az a célja, hogy a keresőoptimalizálás és keresőmarketing szempontjai alapján elkészített honlapot a keresők találati listájában (mint például a Google), organikus módon előre juttassa. Erre akkor van lehetőség, ha az adott honlap megfelelő pozíciókat, helyezéseket ér el a Google, Yahoo, vagy bármely nagyobb keresőportálon.

 Ezzel a keresőmarketing stratégiával az organikus, azaz természetes úton létrejött (és nem a fizetett-szponzorált) hirdetés listában érhetjük el a keresőmarketing által "kezelt" weboldal előrejutását és ezzel annak látogatottság növelését. Egy-egy weboldal látogatottságának a növelésére, számos eszköz áll a rendelkezésünkre Vállaljuk, hogy néhány kiváló megoldás alkalmazásával még látogatottabbá tesszük az Ön weboldalát legyen szó direkt (URL beírásával történő) vagy indirekt (linkre kattintva bekövetkező) látogatásról.

 

Adwords Kampánykezelés, hirdetés költséghatékonyan!

 

A fizetett hirdetések nagy előnye a többi lehetőséggel szemben az, hogy gyors eredményt lehet vele elérni, és a jelenlegi hirdetési rendszerek segítségével közvetlen a célcsoporthoz jut el az adott hirdetés.

 Ilyen rendszer például a Google Adwords hirdetési rendszere. Ha van weboldala, viszont nincs ideje kivárni egy komolyabb keresőoptimalizálási kampányt, akkor ezt az online reklámozási rendszert Önnek találták ki. Az eredmény szinte azonnali, amint a hirdetési kampány megkezdődik.

 

 Az, hogy mennyit kell fizetnünk egy a Google Adwords rendszeréből érkező látogatóért nagyban függ attól, hogy mennyire hozzáértő szakember kezeli a kampányt, mert számos beállítási és hirdetés konverzió maximalizálási eszköz áll a rendelkezésünkre, amivel akár a töredékére is csökkenthetjük az egy látogatóra eső átkattintási értéket. Itt nagyon fontos szempont az is, hogy az adott weblap milyen konverziós rátával dolgozik, és mekkora haszon marad egy rendelésen. A Google Adwords hirdetési rendszere segítségével jelenítjük meg hirdetéseit a kereső találati listájában a kívánt témára releváns kifejezésekre kereső felhasználóknak. Megkeressük a legjobban teljesítő és legolcsóbb kulcsszavakat, ezekre koncentráljuk a hirdetési kampányt.

 

Testreszabott elképzeléseket várjuk, árajánlat kéréseket az alábbi űrlapon adhatja le:

Kapcsolat

 

ZED-SYSTEMS 2016