Másodlagos menü

Cikkek

Áprilisi Konfigok

Áprilisi Ördögök

Áprilisban az AMD termékeit vesszük reflektorfénybe. Előre összeállított konfigurációink a legjobb Ár/Érték arányban lettek összeválogatva, így garantáltan a legjobb teljesítményt kapja a lehető legjobb áron! Ne késlekedjen, rendeljen még ma! Az promóció csak korlátozott ideig érvényes.

tavaszi akciok

Márciusi Akciók

Végre beköszönt a tavasz úgy látszik, és ennek örömére mi is készültünk nektek rengeteg akcióval a web áruházunkban, amit ismét színesebbé, és mutatóssá tettünk nektek, hogy még könnyebben tudjatok elveszni a bőség zavarában, Összegyűjtöttünk nektek egy halom használt számítógépet és laptopot is a 2015-ös kollekcióból, így azok sem maradnak hoppon, akiknek inkább ezek a termékek hiányoztak. Válogattunk nektek a legkedveltebb termékek közül, notebookok közül, a gamerek -nek való termékeket, és persze frissítettük előre összeállított konfigurációinkat is. Jó böngészést! 

2015ujev

Újévi köszöntő

Tisztelt Látogatók!

Hát eljött ez az év vége is, és hamarosan kezdődik az újév, új kihagyhatatlan akciókkal, innovációs fejlesztésekkel. profi, gyors szervizzel. Sikerekben gazdag Boldog Újévet Kívánunk, minden kedves vásárlónknak, és reméljük, hamarosan találkozunk. Január 5.-től üzletünk újra nyitva tart a szokásos időben.

Xmas Open

Ünnepi Nyitva tartás

Tisztelt ügyfeleink!

 

Már csak pár nap és érkeznek az ünnepek, ezért szervizünk, és üzletünk is megpihen pár napra. (webshopunk zavartalanul üzemel ez idő alatt is) Így elkészítettük ünnepi nyitva tartásunk, hogy mindenki pontosan tudja, mikor és meddig tudja leadni rendelését, számítógépét hozzánk. Ezúton is Boldog Békés Karácsonyt kíván a Zed-Systems teljes csapata. Szeretettel várunk titeket a 2 ünnep között, illetve január 5.-től a megszokott nyitva tartás szerint. 

 

Az ünnepi nyitva tartásunk a következő:

Weboldal fejlesztések

Fejlesztések

A hetekben komoly munkálatok folytak a háttérben a weboldal teljes felújítása végett, változtatunk több helyen a kialakításban, és nagyon komoly takarítást végeztünk a motorház alatt, így a weboldalunk jelenleg komoly gyorsuláson esett át, mindezt persze úgy, hogy lehetőség szerint semmilyen régi cikk, bejegyzés, termék, vagy felhasználói adat ne vesszen el. A vásárlást megkönnyítettünk számotokra, így sokkal gyorsabban egyszerűebben tudtok mostantól vásárolni.

Oldalak