Másodlagos menü

Globális frissítés

Teljes Karbantartás

Tisztelt Látogatók!

 

Mint azt észrevehettétek, az elmúlt időszakban nem volt sok új információ felrakva a weblapra, ennek oka az volt, hogy a háttérben programozóink dolgoztak teljes erővel egy újragondolt, a mai "trend"-nek megfelelő gyorsabb, biztonságosabb rendszeren. Igen eljött ismét az ideje, hogy újabb korszakba lépjünk át, és kövessük az új trendeket, így egy teljesen új weboldalt mutatunk be nektek most. Íme, eljött a V9.0 site.

Várjuk az észrevételeket, javaslatokat persze tőletek is,  lehetőségetek van nekünk üzenni E-mailben, Skype-on, Rajongói oldalainkon, vagy akár Fórumunkban. Rengeteg új információt kaptok a vásárlási procedúrával kapcsolatban GYIK rovatunkban, mivel jelentősen kibővült a szolgáltatásunk tárháza ez igen fontos lépés volt létrehoznunk.  Teljesen automatizált meghosszabbítási rendszert kapott a szolgáltatások részleg, (gondolunk itt a szerver/game/voice hosting) csoportra különösen.  

Illetve  elkezdődött a lehetőség regisztrált ügyfeleink részére, hogy akár saját Blog-ot hozzanak létre, és gyűjtsék követőiket, ezzel kialakítva egy nagy közösséget. A "blogolás-ban" szerkesztőink közül is részt vesznek majd, kezdve egy általános szerviz tanácsok c trükkök bloggal, ahol igen sok hasznos kis irományt lehet majd megtalálni.